Coneix-me una mica… Sílvia Serrano

Quan és per a tu, tard o d’hora arriba.

En el moment just

Quan ha de ser, és. Simplement, connectes bé, és fàcil. 

Igualment, el que ha d’estar a la teva vida, arriba per quedar-se, el que no, se n’anirà en el moment just.

Això em va passar amb el ioga, va arribar un dia, sense adonar-me’n, a poc a poc va anar guanyant espai a la meva vida per quedar-se, convertint-se en l’eix que em sosté i em nodreix.

Vaig començar a practicar ioga cap al 2021. Era un moment difícil. Algú em va dir: “Flaca! Haz yoga!”. Vaig aixecar una cella pensant… “ioga? Què diu? Ho hauré de provar”. Així que em vaig inscriure al centre de ioga més proper i vaig començar, així de senzill i fàcil.

Al tornar a Barcelona vaig buscar un centre de ioga que m’anés bé amb els horaris de feina, així vaig començar a practicar amb la Sarah Florance i l’Eva Oller, elles van fer que la llavor de l’Ashtanga comencés a germinar.

Canvis professionals em porten fins a l’Elena Figarola, amb qui romangué més de 6 anys. Poc després del meu primer viatge a Mysore (Índia), l’Elena em va proposar ser la seva assistent a classe, així començaren les meves primeres passes en l’ensenyament de l’Ashtanga. Vaig assistir amb ella 4 anys.

Ara practico amb l’Aleix Griñó, revolucionant la meva pràctica, portant-la una mica més enllà.

Hi ha hagut anys que han estat difícils per a mi, emocionalment molt intensos, descobrint ombres, pors, bloquejos, velles ferides…

He treballat dur, acceptant les meves ombres, superant les meves pors, sanant aquelles ferides.

En l’actualitat...

Estudio Psico Osteopatia Orgànica, amb l’Antonio Arcos. Em fascina entendre el cos des d’un altre lloc; com una emoció no gestionada pot bloquejar el cos, com una caiguda en la infància i no tractada pot arrossegar seqüeles fins que se la tracti i li donis al cos l’atenció que necessita, com el cos porta el compte i registre de totes les teves vivències; i la gran capacitat d’adaptació del cos.

Estic estudiant amb l’Aleix Griñó i el Sebastián Arbondo un Teacher Trainning en Hatha Vinyasa Yoga.

He realitzat el Teacher Trainnig de la Segona Sèrie d’Ashtanga de John Scott amb la Sandra Howling, un màster en Ioga terapèutic a la Universidad Tech Institute. A més dels anys que vaig assistir a Ashtanga Yoga Barcelona.

També he cursat diferents cursos d’anatomia aplicada al ioga, amb el David Keil i el Joan Sendra.

He estudiat Advaita Vedanta i Samkhya Yoga, amb el David Rodrigo.

He practicat amb la Saraswati i el Sharat Jois als meus viatges a Mysore.

M’agrada conèixer a altres grans professores d’Ashtanga Internacionals com Peter Sanson, Mark Robberds, Deepika Mehta, John Scott, Sandra Howling, Tomás Zorzo, Laruga Glasser, Vijay Kumar, Petri Räisänen.

Després d’anys fent classes en diferents entorns i centres, ara tinc l’oportunitat d’obrir la meva pròpia sala on puc mostrar-te la meva interpretació del que és el ioga.

 

Segueixo coneixent a la meva Guerrera, la meva Guardiana, la meva part més dolça i més salvatge. Continuo re-descobrint-me.

No et perdis res...

Deixa’m les teves dades si vols estar informat dels nous horaris del centre, així com de recursos i novetats que aniré creant perquè avancis en la teva pràctica.

×