Declaració d'Accesibilitat

En Yoga Shala by Sílvia Serrano, ens comprometem a garantir que el nostre lloc web sigui accessible per a totes les persones, independentment de les seves capacitats o limitacions. Creiem en la importància de proporcionar un entorn en línia inclusiu que permeti a tots els usuaris gaudir d’una experiència digital sense barreres.

 

El nostre compromís amb l’accessibilitat es basa a seguir les Directrius d’Accessibilitat per a Contingut Web (WCAG 2.1) establertes pel World Wide Web Consortium (W3C). Ens esforcem per complir amb els estàndards de nivell AA, la qual cosa implica assegurar que el nostre contingut sigui perceptible, operable, comprensible i robust per a tots els usuaris.

 

Dins del nostre lloc web, ens comprometem a:

  • Proporcionar alternatives textuals descriptives per a imatges i altres mitjans visuals.
  • Garantir la navegació del teclat per facilitar l’accés a persones amb discapacitats motores.
  • Mantenir un contrast suficient entre el text i el fons per a una millor llegibilitat.
  • Oferir una estructura clara i coherent en tot el lloc per a una fàcil comprensió.
  • Proporcionar compatibilitat amb tecnologies d’assistència com lectors de pantalla i programari d’ampliació de pantalla.

Reconeixem que l’accessibilitat web és un procés continu i ens comprometem a realitzar millores constants en la nostra plataforma digital per garantir una experiència en línia inclusiva per a tothom. Valorem els comentaris i els suggeriments de la nostra comunitat d’usuaris per ajudar-nos a millorar encara més l’accessibilitat del nostre lloc web.

 

Si trobes alguna barrera d’accessibilitat o tens alguna pregunta o suggeriment relacionat amb l’accessibilitat del nostre lloc, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de hola@silviayogashala.com.

 

 

Data de la darrera actualització: 20/03/2024

 

×