Benvingut a lespai que va crear per a tu. Gaudeix-ho.

La paraula sànscrita Shala significa llar

Shala és un terme sànscrit, traduït directament com a casa o llar.

Sovint es fa servir indistintament com a «estudi de ioga» o «espai de ioga», en què les comunitats es reuneixen per practicar juntes.

 

Quan es fa servir en el context del ioga, les connotacions de shala suggereixen un ambient casolà i acollidor. Com a tal, s’ha d’ingressar un ioga shala de manera pacífica i respectuosa, mantenint un sentit d’humilitat en practicar aquest espai, gairebé com a un temple.

Vull que aquesta Shala sigui el teu espai, on sentis que no hi ha judici, on pots ser tu.

És el lloc que pretenc es converteixi

en el teu temple

Què trobaràs?

Als temples es cultiva amb especial devoció una ciència, un art o una virtut; on les persones es reuneixen amb una actitud humil, on es respira un ambient especial, pacífic, respectuós i acollidor.

Aquí aprendràs a respectar-te, a acceptar-te, quines són les teves fortaleses, les teves vulnerabilitats, on treballaràs per superar-te, sempre desde l’autoconeixement.

Ho he fet per tu, sense tu no té sentit.

La sala

recepcion

Recepció

Tens una recepció on pots relaxar-te abans de la teva pràctica, compartir una mica del teu temps amb algú o simplement estar allà.

Hi ha un espai de bescanvi kàrmic, on pots deixar algun llibre que hagi estat important per a tu i ha arribat el moment que sigui per algú altre, un esqueix d’alguna planta, etc. no ho confonguis amb un abocador!

També tens a la teva disposició alguns llibres per a consultar, exclusivament al centre.

VESTUARI

És mixt, si tens pudor a l’hora de canviar-te, pots fer-ho al bany, és el suficientment gran perquè puguis fer-ho allà.

Tens taquilles on pots desar els teus objectes personals i la teva roba plegada. No oblidis posar el teu mòbil en silenci, procura que no vibri.

SALA

Les classes es realitzen en una sala diàfana, on tens a la teva disposició diferents útils per a la teva pràctica, desa’ls com t’agradaria trobar-los.

Entra en silenci.

No et perdis res...

Deixa’m les teves dades si vols estar informat dels nous horaris del centre, així com de recursos i novetats que aniré creant perquè avancis en la teva pràctica.

×