Porta el ioga a un altre nivell, queda-t'ho, és per a tu.

Tipus de classes

Autopràctica assistida

Classe en grup, individualitzada.

És un tipus de classe poc comú, encara no estem acostumats. Diferent de les classes habituals, cada un realitza la seva pràctica al seu ritme, segons com es senti, segons com estigui cada vegada que puja a l’estoreta. Ni tots els dies són iguals, ni tu et sents igual cada dia.

T’acompanyo en l’aprenentatge del qual serà la teva pràctica, t’explico com:

Després d’una breu seqüència d’escalfament, Suryanamaskara A i B, començarem amb una sèrie de postures fonamentals, es convertiran en la base de la teva pràctica.

Un cop interioritzades aquestes postures fonamentals, afegirem altres, a mesura que vagis sentint-te confortable en elles, aprofundirem més i/o afegirem d’altres.

A poc a poc construirem la teva autopràctica, tu i jo, sense pretensions ni expectatives. Sense pressa, al teu ritme, segons les teves necessitats, perquè puguis integrar-la sense adornar-te’n.

Porta el ioga a un altre nivell, queda-te’l, és per a tu.

Si prefereixes, la pràctica d’Ashtanga Vinyasa Yoga, podem seguir les series preestablertes, ja saps al teu ritme, Mysore Style.

CLASSE GUIADA

Mateixa seqüència i ritme per a tothom. Les instruccions sobre la respiració, la mirada i accions corporals són verbals.

SOFT YOGA

Classe de ioga dirigida, treballem la respiració conscient, moviments suaus per començar a connecta amb el teu cos.

LLUNES

Els dies de lluna plena i nova, el centre està obert, però les classes són diferents, no hi ha assistència en la teva autopràctica si decideixes fer-la.

Els dies de Lluna, fem sessions en les que treballem de forma més subtil o contemplativa, respiració, pranayama, meditació, ioganidra… no és fix, variarà en funció de com es senti l’energia.

T’informo sobre l’horari al centre o per correu, subscriu-te a la News! 

No et perdis res...

Deixa’m les teves dades si vols estar informat dels nous horaris del centre, així com de recursos i novetats que aniré creant perquè avancis en la teva pràctica.

×